Replokal, fuck yeah!

Nu har vi med största sannolikhet hittat en replokal! Vi ska dit på torsdag eftermiddag och kolla på den, sweet.
Sen börjar ju även skolan på torsdag. Vilket suger lite. Även fast det ska bli skönt att komma in i någon slags rutin igen, känns som att jag behöver det.

Sedan har jag även äntligen börjat skriva lite igen, var ett tag sedan nu. Kanske lägger upp någon text här snart för att få lite feedback och sånt från er. Och det är bäst för er att ni ger konstruktiv kritik, så att jag vet vad som är bra och vad som är mindre bra, haha!

The New Fury.



Verse är utan tvekan ett av de absolut bästa hardcorebanden som någonsin existerat. Det är så galet mycket känsla i deras musik att man inte kan låta bli att ryckas med. Det är så här hardcore ska låta. Fruktansvärt synd att de inte finns längre. Verkar vara en oskriven regel att om man är ett riktigt grymt hardcoreband så ska man lägga ner efter ett par år. Verse, Have Heart och Ruiner har alla gjort det liksom.

På torsdag börjar skolan. Helvete. Men jaja, det är väl bara att bita ihop och fortsätta kämpa. Min tatuering har läkt nu, och den är så fin så. Haha!

Verse – Aggression <-- En av de grymmaste plattor jag hört på länge. LYSSNA!

Gods of War Arise.


Utan tvekan världens bästa metalband.

Blev inget jobb på Way Out West idag, vilket suger lite. Snubben som höll i allt var så snurrig och ändrade sig helt plötsligt och sa att de inte behövde mer folk. Suck. Men men, som tur är har jag Amon Amarth att trösta mig med!

Och på måndag smäller det, då är det dags för tatuering! Längtar så jävla mycket alltså! Hoppas bara att jag är helt frisk då, eftersom att jag av någon anledning fick feber igår, vilket suger lite. Men idag mår jag mycket bättre!

Amon Amarth – With Oden On Our Side <-- Jävligt bra platta.

November = FET KONSERTHÖST

Precis som rubriken på inlägget säger så blir det en jävligt fet konserthöst!
I november spelar liksom Dark Tranquillity, Parkway Drive, Sabaton, Annotations for an Autopsy + Job for a Cowboy. Och nu såg jag precis på Antons bilddagbok att även Suicide Silence, Heaven Shall Burn och As I Lay Dying spelar i november. Herrejävlar alltså. Fullt upp!

Och på tal om Suicide Silence har jag tänkt att jag ska ge dem en ärlig chans och se om de imponerar på mig!
Har alltid haft lite svårt för deathcore, men tack vare Whitechapel har jag mjuknat lite på den punkten. För Whitechapel är jävligt bra. Suger att de inte spelar i Sverige tillsammans med Annotations och JFAC.

Imorgon är det kent. Jag är så pepp. Kommer vara så lycklig.
Sen på tisdag är det Ruiner & Carpathian. RÖÖÖJ! Förhoppningsvis kommer mina skattepengar i början av nästa vecka, så att jag kan boka tatueringstid, ehehehe.

Bra Suicide Silence låtar <--- Länk till min kompis spotifylista med bra Suicide Silence låtar. Jag måste säga att hittills håller jag med honom, rätt feta låtar alltså. Se till att lyssna om ni orkar! Och framförallt om ni gillar band som Whitechapel & Annotations of an Autopsy.

RSS 2.0