Death is screaming, my fucking name.


Awesome platta is awesome.

Architects är ett riktigt bra tekniskt hardcore/metalcore band från Brighton, England. Har ni inte hört dem så borde ni kolla upp dem, om ni inte har något emot lite skönsång då och då alltså. Nästa gång jag köper en skiva blir det den här, utan tvekan.

In other news, så är The Hives klara för West Coast Riot. Lite udda bokning tycker jag, då de inte riktigt passar in på festivalen, men jaja. Och nu är det bara två veckor, två ynka veckor kvar innan det är dags för August Burns Red och Lamb of God! Fan vad jag är pepp alltså!

Festivalnytt.


Flogging Molly


Sista Sekunden

Flogging Molly, Sista Sekunden, Dillinger Escape Plan, Hot Water Music, The Get Up Kids och Bruket är klara för West Coast Riot den 17e Juni i Göteborg!

Jag blev jäkligt glad över både Flogging Molly och Sista Sekunden, börjar ju bli en riktigt bra line-up i år! Nu fattas bara Cancer Bats, Gallows, The Ghost of a Thousand och Disfear så är det helt perfekt! Och sen hoppas jag på ett bandsläpp till Metaltown snart också. Och gärna till Sonisphere, det behövs nu!

Tröttpådetmesta.nu

Jag är så jävla trött på det mesta just nu. Trött på folk, snö, ilskan. Om spårvagnarna har bestämt sig för att börja gå regelbundet imorgon, istället för en gång var fjärde timme typ, så ska jag fan prata med kuratorn i skolan. Jag klarar inte av att bära på all denna frustration och ilska längre, det brister fan snart. Men jag ger inte upp.

"As the days go by, it's getting harder to hold my head up high.
I've never been so tired,
I've never felt so weak,
But I swear to you that I'm not giving up.
"

My will be done.

Nu börjar jag bli riktigt trött på den här snön. Och Västtrafik, fast det var ju inget nytt. Eftersom att så fort det faller mer än tre snöflingor blir det kaos i hela spårvagnstrafiken.
Efter att ha stått och väntat i cirka 45-50 minuter på Opaltorget kom det i alla fall en spårvagn, så att jag kom iväg till repet.

Jag vill ha sommar, eller vår åtminstone, så att man kan gå utan jacka, och så är det någorlunda torrt ute. Sen vill jag ha Metaltown, West Coast Riot och Sonisphere. Det borde ju komma ett nytt bandsläpp till alla tre snart tycker man. Igår var jag riktigt kreativ och skrev ihop två låttexter, varav en är jag riktigt jävla nöjd med!

Men snart ska jag äta och kolla på District 9, har velat se den ett bra tag nu. Ska bli skoj och se om den är något att ha eller inte!

LOOOOOOV.



Matt Greiner, trummis i August Burns Red. Utan tvekan en av de absolut bästa trummisarna i världen enligt mig. Hans trumspel är så levande och fyllt med känsla, att man kan inget annat göra än älska det.

Sitter och lyssnar igenom Constellations plattan, igen. Den är lika bra varje gång. Och imorgon börjar officiellt sportlovet, fy fan vad skönt. En hel vecka utan lektioner, läxor och allmän skolångest. Det här lovet ska spenderas med mycket sovande och förhoppningsvis träffa mycket folk. Sedan hoppas jag att min fond kommer i början av veckan, för då jävlar ska jag shoppa! Behöver nya skor, jeans och tjocktröjor. Sedan blir det väl en eller två skivor också, det behövs alltid.

The Downfall of Us All.



Sitter just nu och lyssnar igenom Homesick plattan med ADTR och inser sakta men säkert att jag gillar vad jag hör. Vad har hänt med mig egentligen? Jag som för bara några månader sedan vägrade lyssna på allt som var core (förutom grindcore då). Men sedan hörde jag Constellations med August Burns Red, och även New Hopes, New Demonstrations med The Ghost of a Thousand och insåg att en del hardcore och metalcore faktiskt inte är så dålig ändå. Om jag inte hade hört ABR, så hade jag aldrig upptäckt band som Gallows, Disfear, Comeback Kid och nu även A Day to Remember. Deathcore har jag visserligen fortfarande jävligt svårt för, men man kan inte gilla allt här i världen.

Chill fest är chill.

http://www.riseagainst.com/events/

Rise Against är bokade till West Coast Riot 2010, underbart alltså!


Men anyway, igår var det i alla fall fest. Jag hade jävligt skoj, och allt var chill som fan. Tack till alla som var där, och tack för presenterna jag fick, de uppskattades väldigt mycket! Sedan när vi kom hem mådde jag väl mindre bra, så fort jag blundade kändes det som att allt snurrade, så speciellt mycket sömn blev det inte. Men men, nu blir det att lyssna på Rise Against resten av kvällen!

Vader @ Göteborg = Win.



Vader, As You Drown och Divine Chaos kommer till Göteborg och Sticky Fingers. Fy fan vad awesome det kommer bli! Det enda som suger är att det krockar med kent konserten, så jag väljer faktiskt Vader först den här gången. För jag har sett kent två gånger, och sist Vader spelade var det 18-års gräns.

Känns som att det blir fullt upp i Mars när det gäller konserter alltså. De som jag ska på hittills är;
3/3 - Hypocrisy & Scar Symmetry @ Brewhouse
5/3 - Dark Funeral @ Valhall, Skövde
11/3 - Lamb of God, Job for a Cowboy, August Burns Red & Between the Buried and Me @ Trädgår'n
19/3 - Vader, As You Drown & Divine Chaos @ Sticky Fingers

Och nu är det bara en vecka kvar, sedan blir jag 19! Nice som fan, eftersom att jag förhoppningsvis tjänar lite pengar på det hela, ehehehe.

RSS 2.0