Boneyards.

Jag är så glad över att ha vuxit ifrån all trångsynthet och idioti som man har när det gäller musik, iallafall när man är yngre. Allt detta jävla snack om vem som är mest "true" och vem som lyssnar på det hårdaste bandet, musik ska fan inte vara någon tävling i vem som spelar snabbast, vem som growlar mörkast etc. Jag SKÄMS över att själv ha varit sån för inte alls längesedan. Då var det bara Death, Black och Thrash Metal som gällde, allt annat var skit, posermusik eller fjolligt. Så fruktansvärt löjligt, och jag är stolt över att säga att jag har vuxit ifrån det. Nu lyssnar jag på allt ifrån Immortal Technique till Nile.

Och folk som tycker att jag är en poser, eller whatever, fine. Kan inte bry mig mindre, jag har lyssnat på metal i cirka tre år nu, och jag har insett att man blir inte mindre "true" för att man lyssnar på någon annan genre. Man får mer variation och inspiration när man skriver egen musik.


Dagen har iallfall spenderats i stan med Anna och Harry Potter, vilket var väldigt trevligt. Imorgon är det nationella i Engelska B och jag planerar på att töja min septum. Och nu är det bara 6 dagar kvar till PWD!

Wehrmacht!


Sitter just nu och lyssnar igenom Sabaton's senaste alster "Coat of Arms". Och dessa krigsgalna snubbar förvånar mig varje gång, herregud vad bra dem är! Låtar som "White Death" "Screaming Eagles" och titelspåret "Coat of Arms" är så episka och grymma att man inte kan låta bli att vråla med.

Och nu är det bara en vecka kvar till Parkway Drive! Jag peppar för fullt, för detta kommer bli helt underbart bra! Hoppas på att få höra iallafall en eller två låtar från kommande plattan. Suger dock lite att det är hela fyra förband, jag vill varken se Despised Icon eller Winds of Plague liksom. Får väl stå utanför och ladda inför PWD istället, haha.

Sleeping sickness.


Jag har ju klippt mig för er som inte visste det, och här är resultatet! Jag är grymt nöjd alltså!


Bild från en annan vinkel.

Utöver att jag har klippt mig har inte så mycket hänt på sistone, sitter och peppar Parkway Drive den 4e Maj som fan just nu. Kommer bli sjukt galet.



Tidigare idag fick jag reda på att den här feta spelningen ska äga rum på Musikens Hus i Oktober, I'm so there! Down to Nothing och Terror ska bli gött att se. All Shall Perish och Every Time I Die är väl inte helt fel heller, även om jag knappt hört dem.

Bring me your love.


Dallas Green på bilden, för er som inte visste det.

De senaste dagarna har jag nästan bara lyssnat på City and Colour, helt underbar musik. Sedan har jag även provat att lyssna på Alexisonfire igen (Eftersom att Dallas är med där också) och insett att jag faktiskt tycker om deras musik!

Nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar, sedan lär jag väl spendera kvällen med att kolla på någon trevlig film. Imorgon är jag även ledig, vilket är soft. Så om någon känner för att träffas är det bara att höra av sig!

It's time for a change.



Dags för en förändring. Jag kommer antagligen klippa mig i början av nästa vecka, och då blir det en sån frisyr som på bilden ovan. Kommer kännas jävligt ovant att inte ha mitt långa hår, men jag vänjer mig.

Sitter förövrigt och lyssnar på It Prevails just nu, riktigt nice band. Har inte sovit på cirka 35 timmar, det är också nice, lär ju somna rätt tidigt ikväll.

Pepp!


Biljetten till Peace & Love bokas imorgon, epic!

Ja, idag bestämde jag mig för att åka till P&L i sommar. Och pga att min mormor är världens bästa mormor, så fick jag låna 1700 spänn till biljetten! Så nu sitter jag och peppar sommaren för fullt. Förutom P&L så ska jag även på Metaltown, West Coast Riot och Sonisphere! Fan vad bra det kommer bli.

We who finish last.

Sitter och dricker påskmust och äter kexchoklad, soft. Samtidigt förgyller Shai Hulud och Misery Signals min kväll, kolla gärna upp banden ifall ni inte hört dem!

Dagen har spenderats med Anton i stan, riktigt skoj att få träffa honom igen. Var alldeles för längesedan. Träffade även Ragna, Anneli, Dario och Hanna. Och igår var det chillfest hos Harry Potter (a.k.a Tobbe). Underbart folk, vattenpipa, alkohol och klädpoker gjorde att det blev en riktigt trevlig kväll, haha.

Under de här senaste dagarna har jag träffat mer folk än vad jag har gjort de senaste veckorna (skolan räknas inte). Vet inte riktigt varför jag knappt träffar folk längre, suger lite alltså. Speciellt när jag är uttråkad och ensam större delen av tiden, haha!

Men men, nu ska jag snart sätta mig och spela Mount & Blade igen, ehehe.

Lawless Darkness.


Den sjunde Juni släpps Watain's fjärde fullängdare "Lawless Darkness".

Sitter just nu och lyssnar igenom Reaping Death singeln man fick med i SRF #70. Och efter att ha hört Reaping Death har jag stora förväntningar om Watain's nya infernaliska (lol) studiogiv. Hoppas även att de ger sig ut på turné efter att plattan är släppt, och att det blir ett gig i Göteborg!

Igår var en jävligt trevlig kväll. Jag, Johan och Robin drog hem till Nadim och lirade Call of Duty: Modern Warfare 2 till klockan halv 5 på morgonen. Det måste verkligen göras om, hade riktigt skoj, och det var skönt att bara chilla och spela med awesome folk. Sen när vi kom hem slocknade vi allihop, vaknade runt halv två, och då var det bara att börja spela igen. Så den här dagen har gått åt till att spela CoD och Mount & Blade.

Fick även reda på av min mamma att jag kommer få cirka 3807kr tillbaka på skatten. Sweet! Då ska jag köpa mig ett Xbox 360: Elite direkt alltså, ehehehe.

Long forgotten sons.


Gammal bild. Vet inte varför jag la upp den egentligen, kände bara för det!

Har spenderat hela dagen + en stor del av gårdagen, med att spela Mount and Blade. Fan vad roligt det spelet är alltså! Sedan har jag även suttit och lyssnat på Rise Against, gud vad jag längtar tills West Coast Riot, då får jag äntligen se dem. Om nu bara Gallows eller Ghost of a Thousand blir bokade också, då är den festivalen helt perfekt för min del.

"What we are is the sum of 1000 lies
What we know is almost nothing at all
But we are what we are till the day we die
Or till we don't have the strength to go on
Till we don't have the strength to go on"


[Now playing: Rise Against - The Strength to Go On]

RSS 2.0