Musiktips.

Okej, tänkte tipsa er om ett band jag upptäckt rätt nyligen, MyChildren MyBride heter dem. Ett metalcore band från USA. De är kristna, men de kan göra jäkligt bra musik ändå. Kolla gärna upp dem om ni har tid, det är värt det!

MyChildren MyBride – Lost Boy <-- Länk till deras senaste platta på Spotify.

Sen kan jag även passa på att tipsa om ett annat band också som jag fastnat för, post-hardcore bandet We Came as Romans. Inte sån musik jag vanligtvis lyssnar på, men av någon anledning gillar jag dem, haha!

We Came As Romans – To Plant A Seed

Honey, you make me smile.

1 månad och 3 dagar. Känns verkligen inte så, känns som att det har gått mycket längre tid. Men i 1 månad och 3 dagar har hon varit min, den finaste och bästa flickan i världen. Var längesedan jag mådde så här bra, får fjärilar i magen och mitt hjärta slår 10x fortare varje gång jag träffar henne. Jag känner mig trygg och lugn när jag håller henne i mina armar. Förstår inte riktigt att hon är min. För en gångs skull verkar jag ha tur när det gäller kärlek, haha.


Girl, you drive me crazy.

Breathless.

Lyssnar just nu igenom "Breathless" dvs The Eyes of a Traitor's senaste alster. Rätt nice platta alltså, får lite "Hollow Crown" vibbar från det, vilket inte är ett dugg dåligt. Känns även som att jag oftast öppnar mina inlägg med att berätta att jag lyssnar igenom något bands nya platta, men ja, det är oftast det jag gör. Ska försöka komma med lite musiktips numera också, om band/plattor jag tycker att ni borde ta er tid att kolla upp! Då kan jag likaväl tipsa er redan nu om några plattor ni borde lyssna på.

1. Comeback Kid - Symptoms + Cures
2. The Ghost Inside - Returners
3. Mumford & Sons - Sigh No More

Där är tre album jag lyssnat rätt mycket på på sistone och jag rekommenderar alla tre starkt! För er som inte vet vilka banden är så kan jag bara säga att The Ghost Inside och CBK är två grymma HC-band och Mumford & Sons är ett helt underbart folk/indie band från London!

Har även börjat skriva på två nya låttexter, var ett tag sedan nu. Fick a sudden strike of inspiration när jag var ute och gick förut. Låtarna är långt ifrån klara, men jag har i alla fall börjat på dem! Nu fattas det bara att vi hittar en replokal också, så att vi kan komma igång och skriva musik till texterna, förhoppningsvis dröjer det inte för lång tid innan vi hittar någonstans att vara.

I find solace in things important to me.


Galet bra band.

Lyssnar just nu på The Ghost Inside's senaste platta "Returners" och fan vad grymma de är. Hoppas att de känner för att spela i lilla Sverige snart, så att man får se dem.

Har även suttit och räknat lite på hur mycket det skulle kosta för 9 pers att bila upp till huvudstaden om man hyr en minibuss. Och det blir högst 900 per person ungefär, då är det inräknat hyra för bussen, bensin och biljett till konserten. Billigare än om vi hade åkt tåg liksom. Sen är det roligare att ha en liten roadtrip också, hoppas verkligen att folk är på nu bara. I'm counting on you, dudes!

Symptoms + Cures.

Sitter och lyssnar igenom nya plattan med Comeback Kid, som heter så mycket som "Symptoms + Cures". Och jag måste säga att det är en klar förbättring från "Broadcasting.." plattan! Riktigt pepp på att se dem i november nu alltså. Speciellt när nu både Parkway Drive och Comeback Kid släppt bra plattor.

In other news så är det Converge & Kylesa på Brew House ikväll, kommer bli fett. Har även fått betalt för första gången för ett jobb jag gjorde för PK, sweet. Haha! Hoppas jag får lite mer jobb från dem i framtiden.

Den senaste tiden har jag i stort sett bara varit med Lynsie, så jag har inte hunnit att uppdatera bloggen precis. Men jag ska försöka bättra mig, jag lovar!

[Now playing: Comeback Kid - Do Yourself a Favor]

Steel Inferno.


ÄNTLIGEN! Äntligen får jag se Marduk. Fan vad underbart.

Den 10e September på Parken i Göteborg. Då får jag äntligen se det bästa (tillsammans med Watain, enligt mig då) black metal bandet som finns. Har velat se Marduk i två år snart. Ragnarok är inte helt fel heller, även om jag inte hört så mycket med dem ännu.

Peace & Love 2010!

Nu är jag äntligen hemma igen. Det skönaste med att komma hem var att ta en lång, varm dusch. Kände mig som en människa igen efteråt!

Tänkte dra en liten kort summering av hela festivalen!

Måndag 28e Juni - Vaknar runt 07, hur pigg som helst. Nervositeten och peppen fyller hela kroppen, snart ska jag iväg! Släpar ner min packning till spårvagnen och beger mig mot Centralen där jag möter upp Anton, Ebba, Patrik, Emil, Johan och Helena. Efter cirka 6 timmars bussresa är vi äntligen framme och beger oss mot campingen för att sätta upp tälten. Efter att äntligen ha fått upp tälten och slängt in packningen sitter vi alla helt slutkörda i campet. Alla går och lägger sig relativt tidigt (1-2 ungefär) eftersom att det inte finns mycket annat att göra.

Tisdag 29e Juni - Vaknar upp i ett tält där det är cirka 50 grader. Slänger mig ut från tältet i hopp om att få lite svalare luft utanför, och visst var det svalare utanför, men det var inte mycket. Cirka 30-35 grader i solen och helt vindstilla, underbart. Blev att spendera dagen med att sitta och hälla i sig öl och dö av värmeslag. Under kvällen träffade jag även Kian och sprang runt och vrålade "SLAAAAYER!!" tillsammans med Johan över hela campingen. Sedan sjöng vi nationalsången med de härliga värmlänningarna i campet bredvid, mycket trevlig kväll!

Onsdag 30e Juni - Idag började äntligen banden spela. Visserligen såg vi bara Lasse Lindh och Thomas Di Leva, men ändå! Thomas Di Leva var fruktansvärt rolig att se enbart för att han är så hippie. Han kastade t.ex ut frukt och sa "Frukta inte!", haha. Lasse Lindh var bra, trots alla fanatiska poppar-flickor. Och just det ja, det regnade. Det sög.

Torsdag 1e Juli - Torsdagen. Var. Den. Bästa. Dagen. Punkt. A Day to Remember, Melissa Horn, The Kooks och kent gjorde att det blev en grymt värd dag, och jag fick se alla banden tillsammans med min fina Lina, hoho. ADTR var ännu bättre än på West Coast Riot, grymt skoj att se dem igen. Melissa Horn var så söt och duktig. Trycket under Kooks var insane, vet inte hur många äckel-ungar jag armbågade när vi försökte ta oss längre bak. Vi bad vakterna att lyfta över oss till slut, passade på att trampa massa folk på fingrarna under tiden! Och kent var..obeskrivligt. Grät som ett barn under Mannen i den Vita Hatten. Det är bara kent som kan få mig att gråta alltså.

Fredag 2e Juli - It's fuckin' Gallows time! Äntligen. Äntligen fick jag se mitt älskade Gallows! Och fan vad bra de var! Fick dessutom ögonkontakt med Frank, lovely. Eftersom att Frank inte fick uppmana till moshpits eller circlepits så bad han oss att göra en gigantisk mänsklig pyramid istället, haha! Fast vi fick igång en stor circlepit ändå, där jag slog en volt och ramlade rakt i gruset. Men jag hittade 100 spänn också, så jag klagar inte! Resten av fredagen var väl sådär, vi söp till rejält med Redbull och Vodka. Blev rätt borta alltså, haha.

Lördag 3e Juli - Sliten kille vid det här laget. Kändes i hela kroppen att det var sista festivaldagen. Var och kollade på Sick of it All, som gjorde bra ifrån sig trots en extremt dålig och liten publik. Senare på kvällen såg jag och Lina på Mew, det var riktigt fint. Mådde så bra med henne i min famn. Vi gick lite tidigare från Mew för att kolla på Jay-Z, och damn den mannen vet hur han ska hantera en publik. Grymt mäktigt att faktiskt ha sett honom! Senare på natten var det destruction derby i campet, allt som kunde slås sönder slogs i sönder. Och efter att vi hade packat och allt på morgonen välte jag och Johan mitt tält och stack hål på det. Sen begav vi oss till hållplatsen och väntade på bussen. Efter ungefär 6 timmar var vi hemma i älskade Göteborg igen.


SJUKT BRA FESTIVAL! Jag har inte haft så roligt på evigheter, så tack till alla som var där och gjorde det till ett minne för livet. Vi ses nästa år!


RSS 2.0