Låttext nr.2!

Ojoj, här jag har inte uppdaterat på ett tag känner jag. Men jag har haft fullt upp de senaste dagarna, träffat massvis med folk och igår var det även Marionette @ Sticky Fingers. Riktig nostalgitripp att få se dem igen. As You Drown var feta som vanligt också!

Tänkte att jag likaväl kan passa på att slänga upp en låttext igen här, hoppas ni gillar den!

"From the ashes we rise
Burning with hate
Smouldering ruins, we leave in our wake
Crushing the feeble
Destroying their faith

We will bring you down
One by one
Extinguish your lives, with a smile on our face
One by one
We will bring you down

An army of dead we unleash upon thee
They will tear of thy flesh and devour your soul
Your cities will burn, your lands turned to dust
There is no point in fighting back, your doom is upon you
Just try to run, we will find you all, one by one

We've brought Hell to this Earth
This is the end of all days
There is no turning back
We'll set your body ablaze

We will bring you down
One by one
Extinguish your lives, with a smile on our face
One by one
We will bring you down"

Never Say Die! Tour 2010!



Herre-jävlar-i-min-lilla-låda säger jag bara! Snacka om fet line-up! Blir ett besök i huvudstaden den 9e November då. För jag tänker INTE missa PWD, Comeback Kid och Your Demise. Kommer bli en galen kväll, se till att vara där!

Hade Nationella Matte B idag, det gick ju..åt helvete. Haha, jag ville börja gråta för att jag inte kunde någonting. Men men, hoppas att jag har extrem tur och får G iallafall. Imorgon är jag ledig, då blir det att chilla järnet antagligen, gött.

Vila i frid.



En sann legend har gått ur tiden. Vila i frid, Ronnie James Dio.

Heroes get remembered, legends never die.



Sitter och lyssnar på Four Year Strong's Rise or Die Trying för tillfället. Gött att hittat ett band till som är lika mysiga som ADTR! Och jag menar, kolla bara på omslaget till plattan, det är en trollkarl som rider på en bläckfisk och slåss mot robothajar..i yttre rymden! Kan det bli bättre? Nej, jag tror fan inte det.

Imorgon blir det UMF Rock på Fängelset, ska bli skoj. Kommer även att vara ensam hemma hela helgen, vilket är stört skönt. Ska störa grannarna hela helgen genom att spela musik på hög volym, ehehe.

Ants of the Sky.


Between the Buried and Me.

Lyssnar precis igenom gruppens platta Colors från 2007. Riktigt bra musik faktiskt. Ska lätt se dem på Metaltown, förutsatt att de inte krockar med t.ex Finntroll eller Amon Amarth då. Och jag hoppas de hinner spela både Ants of the Sky och White Walls!

Sen är det fruktansvärt skönt att vara ledig ifrån skolan, kunna sova hur länge man vill och inte behöva göra något speciellt under dagen. Längtar verkligen till sommarlovet nu, haha.

Sedan är det även klart att Soulfly spelar på Metaltown! Iallafall enligt deras myspace. Kan inte påstå att jag är speciellt glad över att de kommer dit, hade hellre velat ha dit något bra band. Som t.ex Cannibal Corpse eller Behemoth. Men men, man får hoppas att det är några/något band som blivit bokade som faktiskt lockar, till skillnad från Soulfly.

I hate buffering.



Hoho, nu är jag ledig fram till på måndag. Så himla gött! Och imorgon får jag sålt min Sonisphere biljett, vilket också är gött, för det betyder att jag har mer pengar till sommaren. Dagen har spenderats med att lyssna ännu mer på TDWP, speciellt senaste plattan With Roots Above and Branches Below. På lördag blir det att dra till Fängelset för att se Anton's band Refusal of Faith och även Eburnia. Kommer bli riktigt trevligt!

Panzer Division Marduk.



"Panzer division MARDUK will embark on the final part of unholy crusade called "Funeral Nation Tour 2010" in early September. This time Morgan and Co. will playe a tour in Scandinavia and the Baltic States. During the upcoming three weeks tour the band will be supported by two or three bands (to be confirmed soon!). After the release of critically acclaimed "Wormwood" album MARDUK played over 60 shows in Europe, appearing on tours with VADER and ANAAL NATHRAKH. The band has just returned from a successful tour in Russia. Right now they are gearing up for the upcoming tour with DEICIDE. More dates will follow soon, stay tuned!"

JAAAA! Marduk ska äntligen lira i Skandinavien! Fan vad underbara nyheter, då får jag äntligen se dem. Bäst för dem att de inte dissar Göteborg nu bara, då blir jag riktigt besviken.

Marduk – Panzer Division

Reptar, King of the Ozone.



Har precis lyssnat igenom Plagues plattan med dessa pojkar. The Devil Wears Prada då, för er som inte visste det. Och jag måste säga att den faktiskt är bra, jag har aldrig gett dem en ärlig chans förut, men jag har inte heller haft något emot dem. Sen är de rätt grymma live också.

Låttext nr.1!

"The rage is building up
It takes control of me
I must fight it or cease to be

It's been a part of me
For many a year
Spreading like poison through my veins
Crushing my spirit, blinding my vision

My blood is boiling with this inner rage
In the blink of an eye, it explodes
It comes crashing to the surface
Making the urge to scream even stronger

The Demon within is pullin' the strings
Makin' me hate and say all these fucking things
He's pulling me further and further down the line
Am I going to miss the exit sign?

Frustration and anxiety lies along this path
And I've followed it for quite some time
But I've grown so god damn tired of this
It's time for me to change

The Demon within is pullin' the strings
Makin' me hate and say all these fucking things
He's pulling me further and further down the line
Am I going to miss the exit sign?"

Tänkte bara slänga upp en text jag har skrivit här, ge gärna feedback på den. Vad som är bra/dåligt etc.

Wear these scars of testimony.


Goatwhore.

Hittade A Haunting Curse plattan med Goatwhore igår, för endast 29kr på Rockhouse! Och jag har även återupptäckt hur jävla grymma de faktiskt är. Om ni är fans av death/black metal och ännu inte hört dessa amerikaner, så rekommenderar jag starkt att ni kollar upp dem! Speciellt A Haunting Curse och senaste given Carving Out the Eyes of God.

Den här helgen lär ju spenderas framför datorn, har verkligen inget annat för mig. Så gott folk, ni får gärna vara sociala mot mig, det uppskattas alltid!

Rise Against @ Sticky Fingers!


"Rise Against gör unik spelning i Göteborg!

Rise Against har valt att ge en speciell extraspelning på Sticky Fingers den 16 juni, kvällen innan de intar West Coast Riots största scen. En liten, intim, magisk och extremt svettig klubbspelning som kommer gå till historieböckerna."

Jag MÅSTE skaffa pengar så att jag kan gå på den här spelningen, att få se Rise Against två gånger på två dagar är bara för bra för att vara sant. Sen att det är 18-årsgräns gör det bara bättre, så slipper man alla småttingar, haha!

Romance is dead!

Fy fan säger jag bara! Fy FAN vad bra Parkway Drive var igår! Åkte dock på en käftsmäll, så att jag fick ont i huvudet under några låtar, så det blev inte lika mycket röjande som jag ville. Men skitsamma, grymt värd konsert!
Hoppas bara de kommer tillbaka snart, eftersom att de släpper sin nya platta snart!

Left Hand Path.

Entombed har blivit bokade till årets Peace & Love i Borlänge. Den här festivalen blir ju bara bättre och bättre alltså! Förutom de svenska death metal legenderna är även Billy Talent och Stonewall Noise Orchestra klara för
festivalen. Kommer bli en riktigt trevlig sommar det här känns det som.

Och imorgon är det äntligen dags, Parkway Drive på Brew House. Fan vad jag är pepp alltså! Har läst att de kommer lira en låt från kommande plattan "Deep Blue" som heter "Unrest". Nu är det dags att tagga järnet, mina damer och herrar, för detta lär bli en av de fetaste konserterna i år! Cya in the pit!



Based on a true story.


Sitter och lyssnar på Sick of it All's senaste giv  "Based on a true story" och fan vad bra den är!
Lou Koller och hans gäng bevisar att de fortfarande är att räkna med, riktigt tung och bra platta. Har inte lyssnat så länge på Sick of it All, men än så länge har jag inte hört något dåligt ifrån gruppen!

Igår var det Valborg, för er som har missat det liksom, och kvällen spenderades hemma hos Tobbe tillsammans med trevligt folk, vattenpipa och alkohol. Tyvärr kände jag på vägen hem att det blev lite väl mycket av det sistnämnda, så jag mådde väl sådär på vagnen hem. Så ikväll blir det bara att chilla med Coca-Cola, musik och godis. Så ni som känner för det, skriv gärna på msn, eller skicka sms (gäller er som faktiskt har mitt nummer)

4 DAGAR KVAR!

RSS 2.0