Epic it was.



Belphegor krossade ju allt motstånd i tisdags alltså, fan vad bra de var! Fick ett plektrum och setlisten. Sedan att man träffade på Johan Hegg (sångaren i Amon Amarth för er som inte visste det) var bara för awesome. Och jag vet att jag skrev i mitt förra inlägg att jag skulle skriva en recension eller något om konserten, men jag pallar inte göra det, haha. Ni får nöja er med att jag säger att det var grymt!

Igår var det rep igen, går framåt mer och mer för varje gång! Sedan så var Johan, Erika och Anneli hos mig och chillade. Och chill var det, minst sagt.

Metaltown 2008, igen.

In Flames, Dark Tranquillity och Raubtier är bokade till Metaltown 2010.

In Flames, och DT alltså. Igen. Nu är det fyra band i årets line-up som lirade på MT 2008, suck alltså. Visserligen är det grymma band, och Finntroll är jag överlycklig över att få se. Men pga In Flames kommer Frihamnspiren att invaderas av korthåriga, mesiga små radiolyssnare som hackar på alla andra band och anser att In Flames är det tyngsta metalvärlden någonsin skapat. Idioter. Men men, blir fjärde gången jag ser IF och andra gången jag ser DT, och båda banden är awesome live som tur är. Nästa bandsläpp lär väl vara Dimmu Borgir, BFMV och Soilwork, så blir det verkligen som Metaltown 2008!

Hoppas bara inte att det dröjer år innan nästa bandsläpp, och ge oss gärna fler än tre band då.


Men ikväll är det Kataklysm, Belphegor och Suicidal Angels, det kommer bli episkt! Skriver väl ihop någon recension eller så imorgon eller på torsdag.

Det är chill som fan.

Jag är lite stolt över mig själv faktiskt. Jag har börjat sova bättre, jag har börjat träna regelbundet (här hemma visserligen, men ändå!) Så nu ska jag se till att jag går till skolan oftare också. Även om jag har hamnat i en period då jag skiter i allt egentligen, pallar inte bry mig speciellt mycket om något, utan jag gör det jag känner för helt enkelt.

Idag så träffade jag Anneli och Erika, vi satt och chillade på Java. Måste börja träffa folk lite oftare känner jag. Sedan har jag även bestämt att jag ska pierca earl i februari, kommer bli awesome. Och nu är det bara 16 dagar kvar tills jag fyller 19, sweet! Då blir det ju fest, självklart.

Nu är jag jävligt trött, ska lägga mig och kolla på Centuries of Torment - dvdn och sedan somna. Godnatt!

PEPP SOM FAN!



En vecka kvar nu. En ynka vecka. Sedan är det dags för Suicidal Angels, Belphegor och Kataklysm! Fy fan vad underbart det kommer bli. Jag är pepp som in i helvete! Min nacke ska värka något enormt dagen efter, så att jag känner mig nöjd, haha. Hoppas verkligen att Belphegor spelar längre än vad de gjorde med Unleashed. Personligen är det helt lugnt om de spelar i två timmar för fan! Jag hoppas även att de lirar Sepulture of Hypocrisy, Sanctus Perversum och Stigma Diabolicum. Då är jag nöjd.

Nu ska jag försöka börja på mitt historiearbete som ska vara klart..snart. Tror jag. Man vet aldrig med våran lärare. Antingen innan eller efter jullovet sa hon till oss, så ja. Men men, det går som det går!

Dark Funeral.

"DARK FUNERAL: European Support Acts + more dates announced!

Ave everyone

We’re proud to announce two (of the three) support acts for our up-coming tour throughout Europe; ZONARIA and CARACH ANGREN. On the UK leg of the tour AKERCOCKE will be joining us too. One more band, a third band that will participate on the whole tour, will be announced shortly, so stay tuned!

Lord Ahriman comments: I can’t wait to hit the road throughout Europe again. It feels like ages ago since we last toured here (2005/2006). And to make up for this rather long absence from our European fans, to support and celebrate the release of our latest masterpiece “Angelus Exuro pro Eternus”, we are going to bring out and offer you our biggest and most professional production yet! And as you perhaps can tell, I’m really excited about this. This will be insane! I’m also glad we have managed to put together a truly strong and musically interesting bill for this tour. And I am totally convinced that this will be a killer tour in all aspects. So raise those Metal Horns high. And we will see you in March/April!!!"

Förbanden till Dark Funeral är nu då släppta, lite besviken är jag allt. Jag orkar inte se Zonaria igen. Carach Angren var väl helt okej. Men det kommer ju ett till, hoppas verkligen att det blir något riktigt bra band då, förstår inte varför vi inte också kunde fått Akercocke. Men jaja, det viktigaste är att jag får se Dark Funeral! Sen har de ju släppt ett datum till Stockholm, men inte Göteborg. Vågar man hoppas att de blir bokade till Metaltown då?

Jag lyssnar på hardcore, herregud!


"St Peter, I must confess
I'm more of a devil than my life suggests
Tell God it's appreciated, but I was born in hell
Hell is where we made it"

Gallows, jäklar vilket bra band detta är. Riktigt awesome brittisk hardcore. De senaste dagarna har jag i stort sett bara lyssnat på Gallows och The Ghost of a Thousand, men det kan inte hjälpas, de är förjävla bra alltså! Och Anton, om jag blir en hardcore snubbe nu istället, då är allt ditt fel!

Vi har för övrigt fått våra nya scheman nu, och jag har en håltimme från 9.20 till 13.05 på torsdagar. Tack så jävla mycket alltså. Och en på cirka 2 timmar på onsdagen, underbart. Utöver det så var schemat helt okej.

Nu hade jag snart tänkt spela The Warriors en stund och chilla. Adios fuckers.

Time to blast an exit!



Min mobil dog tidigare idag, och när jag försökte starta den så stod det att jag behövde skriva in min pin-kod. Vilken jag självklart inte kommer ihåg. Sedan verkar jag även ha tappat bort det lilla kortet där koden står på, smidigt som fan. Så om någon har skickat sms och undrar varför jag inte svarar, det är anledningen. Men jag ska försöka fixa den imorgon, får ringa Tele2's support och så.

Kvällen har i alla fall gått åt till att lyssna på Rotten Sound. Riktigt bra grind/death band från Finland. Kolla speciellt upp plattan Exit!

Nu ska jag fortsätta lyssna på musik, läsa One Piece och dricka julmust, ehehe. Hejdå.

Uppdatering.

Första inlägget på ett tag nu, har inte haft tid att uppdatera de senaste veckorna. Nu har både jul och nyår passerat, vilket är skönt. Något som är mindre skönt är att lovet snart är slut, jag vill inte gå i skolan mer. Lovet har varit chill i alla fall. Emma har varit här i några dagar och firat nyår, vilket var mysigt. Suger att hon har åkt hem.

Och nu peppar jag den 26e! Då är det dags att få se Belphegor igen, fy fan vad jag längtar. Det kommer bli episkt.
Sedan får det gärna bli Mars också. Hypocrisy, Dark Funeral, Lamb of God & August Burns Red och även kent, underbart. Jag är så fruktansvärt konsertsugen, som vanligt.

Men nu orkar jag inte skriva mer, ska kolla på Star Wars och dricka powerking. The game.

RSS 2.0