Nu är det dags för festival!

Imorgon drar jag, så det här blir sista inlägget på cirka en vecka! Har packat färdigt nu, förutom ölen som ska ner i väskan imorgon innan jag vandrar ner till spårvagnen. Gallows, kent, A Day to Remember, The Kooks, As I Lay Dying, Biffy Clyro, Sick of it All m.fl. Kommer bli galet bra.

Helgen har spenderats med min fina flicka. Festat och kollat på O.C, trevligt som fan. Haha!

Nu ska jag dubbelkolla så att jag har med mig allting och lyssna på kent. Heido!

En plats i solen.

Sitter och lyssnar igenom kent's nya platta "En plats i solen" och myser. Mitt första intryck är att de fokuserar lika mycket på elektroniska partier, utan det låter lite mer som de äldre skivorna. Vilket är bra. Även fast jag gillar allt kent gjort. På måndag drar jag, Peace & Love here I come! Och på torsdag så ser jag The Kooks, A Day to Remember och kent. Sen på fredagen är det Gallows! Kommer bli så bra.

Igår var det fest hos Felicia. Hade riktigt roligt, som vanligt. Fast det går inte att ha tråkigt när man festar med mina vänner, haha!

Har även lyssnat igenom Grave's senaste alster "Burial Ground" och redan från första låten "Liberation" känner jag för att brista ut i furiös headbanging. Det är så här old school death metal ska låta! Grave gör ingen besviken. Ska försöka lyssna igenom "Lawless Darkness" med Watain snart också, riktigt spänd på att få höra den plattan.

Fast nu ska jag kolla på O.C. och äta chips med Lina!

Destroy Everything!

Nu är festivalhelgen slut! I alla fall till nästa måndag, då drar vi iväg till Peace & Love, fan vad pepp jag är!
Metaltown och West Coast Riot har varit riktigt trevligt. Speciellt WCR pga sällskapet och att Sista Sekunden, Rise Against och framförallt A Day to Remember spelade! Blev circle-pit runt mixerbordet, fruktansvärt roligt alltså. MÅSTE se dem under P&L.

Under Metaltown var Amon Amarth, Hatebreed och Rammstein bäst. Jävlar vilken show Rammstein hade alltså! Amon Amarth var grymma som vanligt, och Hatebreed krossade allt!

Fint att jag blev förkyld igen bara för att det regnade under lördagen på metaltown. Precis när jag hade blivit frisk från min förkylning, haha!

Dancing for rain.

Herregud, på onsdag ska jag se Rise Against på en intim och exklusiv klubbspelning på Sticky Fingers. Jag kan knappt förstå det, kommer bli så bra! Och dagen efter ser jag dem igen. Plus att jag även kommer se A Day to Remember, Sista Sekunden, Dropkick Murphy's och Flogging Molly! Sen blir det dags för Metaltown. Hohoho, kommer bli en bra vecka.

Och om 15 dagar är det dags för Peace & Love tillsammans med massa fina vänner och grymma band. Best summer ever, I think so! Förhoppningvis kommer mina skattepengar nu i veckan, annars är jag helt körd ekonomiskt. Men men, det är jag rätt van vid, så jag fixar det på något sätt!

[Now playing: Set Your Goals - This Will Be the Death of Us]

Sommarpepp!

Imorgon får jag äntligen sommarlov! 6 dagar kvar till Rise Against, 7 till West Coast Riot och 8 till Metaltown. Jag är helt galet pepp nu alltså! Det enda som förstör min allmäna glädje är att jag inte vet när jag får mina skattepengar tillbaka, vilket är surt. Får jag dem inte imorgon alternativt nästa vecka, så kommer de antagligen inte förrän i Augusti/September. Skoj. Eller inte.

In other news, så ersätter Biffy Clyro Wolfmother på Peace & Love. Grymt ersättningsband, speciellt eftersom att Biffy faktiskt är lite bättre än Wolfmother tycker jag! Förhoppningsvis krockar inte många band jag vill se heller, hade fått sån beslutsångest annars, haha.

Men nu ska jag ut och jobba och sen blir det väl filmtittande resten av dagen/kvällen!

Crucifucks.


28 dagar kvar. Lycka.

Jag är fruktansvärt seg på att uppdatera ibland har jag märkt. Men jag har haft så mycket för mig på sistone, så jag har inte orkat skriva något inlägg.

Sommaren är äntligen här, och jag peppar för fullt! Rise Against 16e Juni, West Coast Riot 17e, Metaltown 18-19e, Peace & Love 28e Juni till 3e Juli och Converge & Kylesa den 20e Juli. Fy fan vad bra det kommer bli. Sen ska jag även tatuera mig den 2e Augusti. Fullt upp i sommar alltså, haha.

Igår var jag ute med Stefan, Linnea och Helena. Kom hem vid kvart över 4, rätt värt!

Den döda vinkeln.

Sitter och lyssnar på kent och funderar, samtidigt som några ensamma tårar trillar ner. Det är vad kents musik gör mot mig, får mig att tänka på massa skit, både i det förflutna och nu. Men det gör mig ingenting. Jag älskar kent och kommer alltid göra det, finns INGET band som har betytt så mycket för mig någonsin.

RSS 2.0