Despise the Sun.


Alestorm klara som förband till Sabaton på deras World War Tour.

Själv har jag aldrig hört Alestorm, och de spelar ju tydligen "Pirate Metal", så jag tvivlar på att jag kommer lyssna in mig på dem innan konserten. När bandet klassar sin musik som "Pirate Metal" har jag svårt att ta dem på allvar. Men men, de kanske motbevisar mig när jag väl ser dem live. Fast jag tvivlar på det..

Har även skrivit om mitt CV lite idag, så det blir väl att lämna det på några olika ställen imorgon. Sen är det bara att hoppas att man faktiskt får en intervju i alla fall. Och nu är det bara en dag kvar i skolan, sedan är det lov. Underbart.

Your heroes have fallen.

Känner att jag är väldigt dålig på att uppdatera här alltså. Ska försöka bättra mig.
Men nu är det snart bara en månad kvar till Parkway Drive, det kommer bli helt galet bra! Despised Icon och Winds of Plague är jag väl inte speciellt intressead av att se däremot, får stå i baren eller något medan de spelar.

Sedan är jag väldigt sugen på att starta/joina ett crust/hardcore band. Hade varit fruktansvärt skoj faktiskt. Ifall ni är intresserade, eller vet någon som är intresserad av att göra det också, hör gärna av er!

Och snart är det lov, vilket ska bli väldigt skönt, slipper man oroa sig för att faila i skolan, haha. Och så blir det antagligen spelkväll också. Jag kommer äga allt och alla.

Men nu ska jag fortsätta lyssna på SLAAAAAAAYER och dricka pucko.

Swedish Death Metal ftw!


Varit på Stadsbiblioteket idag och lånat boken "Swedish Death Metal". Ett måste för alla fans av extrem metal!

Utöver det har jag inte gjort så mycket idag. Var och såg Vader igår på Parken, riktigt bra alltså! As You Drown var inte dåliga de heller. För tillfället sitter jag och filar på en playlist på Spotify, med enbart svensk döds. Swedish Death Metal <--- För er som vill lyssna. Sen lyssnar jag även igenom Unleashed's senaste alster "As Yggdrasil Trembles" och myser lite över hur bra det är, hoppas verkligen de lirar i Göteborg snart, vill gärna se dem igen!
Mina planer för ikväll är väl att kolla på första avsnittet av "The Pacific" som är uppföljaren eller vad man ska säga till serien "Band of Brothers" (som för övrigt är en av de bästa serierna som finns).

[Now playing: Unleashed - This Time We Fight]


Hollow Severer.


Jag är lite kär. Kylesa är bara för bra alltså.

Och jag ska se dem den 20e Juli på Brew House, tillsammans med Converge. Det kommer bli episkt. Jag har inte så mycket mer att säga faktiskt, förutom att ni verkligen borde kolla upp det här bandet ifall ni gillar sludge/hardcore.

[Now playing: Kylesa - Where the Horizons Unfold]

Holy fuck.

Bästa konserten ever är vad jag har att säga. Eller i alla fall top 3. Sjukt gött röj under hela Lamb of God, jag överlevde en Wall of Death under Black Label (även om jag sedan ramlade över en snubbe och slog i armbågen så att blodet forsade). August Burns Red var jävligt bra också, snackade även med Jake efteråt. Jag gav honom en medalj och sa att han var awesome, då bad han mig att signera den, vilket gjorde allt ännu mer awesome. Idag har jag ont i hela jävla kroppen, men fan vad det var värt det!



Ignorera att jag ser ut som ett fucktard på bilden.

This is a motherfucking invitation!





På torsdag smäller det! Då är det äntligen dags för August Burns Red och Lamb of fuckin' God! Och herrejävlar vad pepp jag är, lär bli årets spelning det här. Sen så signerar ju August Burns Red på Rockhouse klockan 16.00 också, vilket är awesome. Jag ska passa på att få min Constellations platta signerad då. Och nu är det bara att hoppas på att dessa dagar går riktigt fort.

Skövde, there and back again - A headbangers tale.

Då var det då dags för Dark Funeral i Skövde igår! Vi kom fram till Skövde ungefär vid halv åtta tiden, efter att nästan ha missat tåget, och sen blivit ägda av en kontrollant som lurade oss och sa att tåget inte gick till Skövde.
Väl framme vid Valhall, där konserten var, så hängde vi i baren fram till att Dark Funeral skulle börja spela. Och då blev vi attackerade av en aspackad snubbe som skulle diskutera thrash metal med mig, det var fascinerande..not.

Efter att Valkyrja och Zonaria hade spelat var det dags för Dark Funeral att inta scenen. Och de var okej. Inte mer, inte mindre. Lord Ahriman (tror jag det var) tappade bort sig cirka fem-sex gånger, och Caligula lät förjävlig under de två första låtarna. Det kändes verkligen inte som att de gav allt. Men men, nu har man ju sett dem i alla fall.

Sedan efter konserten hade vi cirka åtta timmar att slå ihjäl innan tåget skulle gå tillbaka till Göteborg, så vi drog ut på krogen, där några jävla bonnläppar vid bordet bredvid satt och diskuterade mig och Anneli tydligen. Är väl bara för att vi är så förbaskat snygga som de glodde så mycket. Sen stängde krogen klockan två, då drog vi tillbaka till centralen, där vi sen blev utslängda halv tre för att de stängde. Så vi gick till McDonalds och drygade där till klockan fyra innan de stängde, sen hade vi en och en halvtimme att ta kål på innan centralen skulle öppna igen. Att gå runt i Skövde klockan fyra på morgonen när det är typ -10 eller något är inget jag rekommenderar!
Till slut blev klockan äntligen halv sex, och vi fick komma in på centralen igen. Och där satt vi och halv sov till tåget gick hem. Jag har nog aldrig frusit så mycket i hela mitt liv som jag gjorde igår natt, awesome.

Thirty and Seven.

Ledig idag! Fy fan vad skönt det var. Men imorgon är det skola igen, och dessutom har jag svenska prov, något Johan påminde mig om för cirka 10 minuter sedan (hade totalt glömt av det). Och jag har ingen aning om vilka sidor det är vi har prov på, yay!

Just nu sitter jag och försöker lära mig Death Voices av Gallows på bas, eftersom att det är den låten vi håller på att repa in just nu. Den är relativt enkel, förutom att jag har lite problem med refrängen. Men det skyller jag på att jag inte är basist egentligen!

Och på onsdag är det Hypocrisy! Tyvärr spelar ju Scar Symmetry också, men jag får väl stå ute och göra något konstruktivt istället, som att dunka huvudet i väggen! Sedan är det bara 10 dagar kvar till Lamb of God, Job for a Cowboy, August Burns Red och Between the Buried and Me, och jag är pepp som in i helvete!


Immolation - Majesty and Decay.
Riktigt bra death metal. Men det är ju Immolation vi pratar om, klart det är bra.

[Now playing: Immolation - The Comfort of Cowards]

RSS 2.0